Gyakran ismételt kérdések

A tökéletes trükk: 8-99 éves korig bárki számára élvezhető a játék, 12 éves kor alatt azonban szülői engedély szükségeltetik a részvételhez. A kör: 14 éves kor alatt a játékot nem javasoljuk, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, csakis szülői engedéllyel megoldható. Felső korhatár nincs.
Az érkezés után egy apró tájékoztatót követően a játékmester bevezeti a résztvevőket a pályára, ahol 60 perc áll rendelkezésükre, hogy érdekes és izgalmas feladatok sorozatával kijussanak a szobából. Mire van szükség? Logikára, ügyességre, csapatjátékra.
Nincsenek, egyik pályánkon sem kell kúszni-mászni, minden feladat balesetveszély-mentesen, biztonságosan van kialakítva.
Kérünk, hogy kényelmes öltözékben gyere, hogy könnyedebben mozoghass a pályán!
Természetesen. A játékmester folyamatosan figyeli a játékmenetet, ha segítségre van szükségetek, csak jeleznetek kell, és ő áll rendelkezésetekre.
A játékaink 60 percesek, melyeket egy 15 perces tájékoztató előz meg.
Mivel a játékot megelőzi egy 10-15 perces bevezető, tájékoztató, ezért kérünk Benneteket, hogy ennyivel előtte érkezzetek a helyszínre!
A játék során tilos fényképek, illetve videofelvételelk készítése. Ha engedélyezitek, a végén mi készítünk rólatok egy képet, melyet néhány napon belül megtalálhattok a közösségi oldalunkon.
A környéken kizárólag fizetős parkolók találhatók, melyekre az általános belvárosi szabályok vonatkoznak. (Amikor nem kell fizetni: 18.00/20.00-tól, illetve hétvégén.)
Sajnos a késés időtartamát le kell vonnunk a játékidőtökből abban az esetben, ha utánatok másik csapat érkezik. Előtte azonban mindenképpen értesítsetek minket!
Játékaink alapértelmezetten szórakoztatás céljára jöttek létre. A játékmeneteket minden esetben nyomon követjük, így bármi gond adódna, azonnal közbe tudunk lépni. Nem a félelem- és bezártságérzés-keltés a célunk, hanem az, hogy egy életre szóló 60 percben legyen részetek.
Nem. Kizárólag készpénzzel fizethettek – a helyszínen.
Pályáinkat 2-8 fő részvételére terveztük, de többen is érkezhettek, mint a megadott maximum létszám, viszont ezzel egyenesen arányosan csökkenhet a játék élménye. Plusz fő esetén 1500Ft/fő felárat számolunk fel.
Tökéletes trükk: 8 év, de 8-12 éves kor között szülői engedély szükséges.
A Kör: 14 éves kortól javasolt, ez alatt szülői engedély szükséges.
Szuper ötlet! Ajándékutalványainkat online és személyesen is megrendelheted kipostázási lehetőséggel vagy személyes átvétellel. Megrendelés: info@moviescape.hu
Ha  szeretnéd  törölni  a  foglalásodat,  legkevesebb  72  órával  az  időpont  előtt  kell  megtenned!  Lemondási  lehetőség  emailben (info@moviescape.com)  és telefonon  (06305060104)  is megteheted.
Ha annyira megtetszett a szoba, hogy szívesen üzemeltetnél Te is egy ilyet, akkor ne habozz, keress fel minket a megadott elérhetőségeken!
Egyszerű dolgod van. A foglalás menüpontban kiválaszthatod, hogy melyik szobába szeretnél jönni, és a zölddel jelölt időpontok közül kijelölheted a számodra megfelelőt. Nem szükséges regisztráció, néhány alapadat, és kész is a foglalás! Mobil: 06-30-506-01-04, 06-30-336-06-57
Színvonalas és stílusos pályáink több szálon futó logikai menettel rendelkeznek, így tökéletes lehetőséget nyújtanak a csapatépítésre, ahol a csapat tagjai összetartással, kommunikációval érhetik el a kijutást. Szuper lehetőséget nyújt a közös élményszerzésre, a közös vidám percek megszerzésére. Nagyobb létszámot igénybe vevő céges csapatépítő programok esetén kérjük az előzetes egyeztetést!
Leány- és legénybúcsúk, szülinapok lebonyolítását is vállaljuk, ebben az esetben a feladatokat rugalmasan, személyre szabottan és alkalomhoz illően alakítjuk ki, a szoba hangulatát és felépítését megtartva. Az ünnepeltek díjmentesen vehetik igénybe a játékot. Ezen események megrendezéséhez előzetes egyeztetés szükségeltetik.